Image


Zet de volgende stap in je carrière en verrijk ons met je ervaring en expertise als:

Electrical Engineer (m/v/d)


De organisatie: Loparex is de toonaangevende en marktleidende ontwikkelaar en producent van Release Liners en Engineered Films. Wereldwijd hebben ze 8 productielocaties die klanten over de hele wereld bedienen. Met moderne extrusie- en coatingtechnieken produceren zij dragermateriaal voor professionele toepassingen op maat. Papier en kunststoffolie bewerken ze zodanig dat de producten die erop worden bevestigd ook weer gemakkelijk loslaten “Release liners”. Deze worden onder andere gebruikt in de medische, grafische en vliegtuigenindustrie. Denk bijvoorbeeld aan tape, pleisters, bedrukking op o.a. vliegtuigen etc. De vestiging in Apeldoorn is gespecialiseerd in Release Liners, samen met 150 medewerkers werken ze elke dag aan het leveren van de beste producten voor hun klanten.

In Apeldoorn vind je naast de productie, de afdelingen HR, Finance, Supply Chain, Quality en EHS. In totaal werken in Apeldoorn 150 vaste medewerkers en 20-30 uitzendkrachten. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als persoonlijk en informeel. Men kent ook een open deuren beleid en je loopt daardoor eenvoudig bij elkaar naar binnen. Het is leuk en prettig om bij Loparex te werken omdat je in een relatief kleine organisatie werkt en binnen een internationale omgeving. Omdat er ook productie in Apeldoorn plaats vindt werk je ook meteen in die omgeving waar het tastbare product wordt gemaakt. Dat zorgt voor een fijne dynamiek en een goed direct contact met je collega’s. Loparex kent een eigen cao en de personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke uitjes.

Vacature: Electrical Engineer

Als Electrical Engineer bij Loparex ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende reparatie-, onderhouds-, revisie- en nieuwbouwwerkzaamheden op elektrotechnisch, elektronisch en meet- en regeltechnisch gebied. Je zorgt er voor dat deze werkzaamheden correct en tijdig worden uitgevoerd zodat de productie kan blijven draaien. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat storingen snel opgelost worden en je werkt actief aan het verbeteren van onze productie.


Je bent:

  • Nauwkeurig en accuraat
  • Servicegericht
  • Een teamplayer; je houdt van samenwerken en vindt het leuk om collega’s te helpen en dingen uit te leggen
  • Flexibel als het gaat om werktijden en bereid om consignatiediensten te draaien
  • Kwaliteitsbewust; je houdt ervan je werk goed te doen.

Je hebt:

  • Oog voor veiligheid en zorgt ervoor dat jij en je collega’s veilig werken
  • MTS, HTS richting electro, M&R en/of energietechniek
  • Een aantal jaar ervaring als monteur/ electrical engineer
  • Diploma, of bereid deze te halen voor Installatie verantwoordelijke en/ of Middens spannings verantwoordelijke
  • Interesse om je verder ontwikkelen op jouw vakgebied en bent bereid om hier opleidingen/ trainingen voor te volgen. Je beheerst de Engelse taal en het liefst ook de Duitse taal.

Indien je belangstelling hebt voor deze functie, reageer dan door je cv te sturen naar

Apeldoorn.Sollicitatie@loparex.com

t.a.v. Kristie van Riele , HR Manager.Zurück zur Übersicht